Kombi Servisi

Bosch'un Yeni Yoğuşmalı Kombisi İlk Kez INGAS 2017'de Sergilenecek

Bosch'un Yeni Yoğuşmalı Kombisi İlk Kez INGAS 2017'de Sergilenecek

Yoğuşmalı Kombinin Pazar Lideri* Bosch Termoteknik'in Yeni Yoğuşmalı Kombisi İlk Kez INGAS 2017 Fuarında Sergilenecek


Yoğuşmalı Kombinin Pazar Lideri* Bosch Termoteknik, yeni yoğuşmalı kombisi Condens 7000i W ile CT100 Akıllı Oda Kumandası ürünlerini ilk kez 2-3 Kasım 2017’de Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 7.Uluslararası Doğalgaz Kongre ve Fuarı olan INGAS 2017’de ziyaretçilerle buluşturacak. 

Isıtma soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden ve yoğuşmalı kombinin Pazar lideri* olan Bosch Termoteknik, sektörü destekleyici aktivitelerine devam ediyor. Bu kapsamda 2-3 Kasım tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İGDAŞ’ın ev sahipliğini yaptığı “Doğalgazın Geleceğine Köprü” temasıyla yola çıktığı 7. Uluslararası Doğalgaz Kongre ve Fuarına sponsor firma olarak katıldı. Bu organizasyonda Bosch Termoteknik en yeni ürünü olan Condens 7000i W yoğuşmalı kombisi ile CT100 Akıllı oda kumanda cihazlarını ziyaretçilerle buluşturacak.
Titanyum cam ön panele sahip şık tasarımı ve üstün teknolojisiyle yeni Condens 7000i W mekanlara estetik katıyor. Kombiye uzaktan erişim sağlayan CT100 Akıllı oda kumandası da tek tuşla kontrol ve tasarruf imkanı tanıyor.

Bosch Termoteknik, 2016 yılında 700 bin adet kombi üretimiyle tarihi bir rekor kırdı. Bosch’un dünyadaki en büyük kombi üretim merkezi olan Manisa Fabrikasında 25 yılda üretilen kombi sayısı 6 milyon adedi aştı.

Bosch Termoteknik’in Manisa Fabrikası, 2016 yılında 700 bin adetle tarihinin en yüksek kombi üretimini gerçekleştirdi. 2016 yılında rekorlarına bir yenisini ekleyen Manisa Fabrikası, böylece ‘üretim üssü’ unvanını da pekiştirdi. 25 yıldır faaliyet gösteren fabrikada kurulduğundan bu yana üretilen cihaz sayısı ise 6 milyon âdeti aştı.

Termoteknik iş kolunda dünya çapında öne çıkan tesisler arasında yer alan Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’nda, dünyanın dört bir yanındaki 41 ülke için, 551 ayrı tip kombinin imalatı yapılıyor. Üretimde kullanılan ana komponent ve parçaların imalatı da fabrikada yapılıyor. Bu hammadde ve komponentlerin yaklaşık %70’i yerli yan sanayiden temin edilerek üretim gerçekleştiriliyor.

* İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2017 yılında Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan raporuna göre

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2016 yılında yaklaşık 14.300 çalışan ile 3,3 milyar avroluk (Yüzde 68’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir.Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 390.000 çalışana sahiptir (31 Aralık 2016 itibarıyla). Şirket ön rakamlarına göre, 2016 yılında 73,1 milyar Avro'luk bir satış gerçekleştirdi. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak Bosch; akıllı evler, akıllı şehirler, ağa bağlı mobilite ve endüstriiçin yenilikçi çözümler sunmaktadır. Şirket; sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki tecrübesi ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine; ağa bağlı, farklı alanları bir arada bulunduran ve tek bir kaynaktan elde edilen çözümler sunabiliyor. Bosch Grubu’nun stratejik amacı; inovatif ve heyecan uyandıran ürün ve hizmetleriyle ağa bağlı bir yaşam ve yaşam kalitesini dünya genelinde geliştiren yaratıcı çözümler sunmak. Kısacası Bosch, “Yaşam için Teknoloji” sunuyor.
Şirket, "Hassas Makine ve Elektrik Mühendisliği Atölyesi" olarak 1886 yılında Robert Bosch (1861-1942) tarafından Stuttgart'ta kurulmuştur. Robert Bosch GmbH'nin özel sahiplik yapısı, şirketin uzun vadede planlama yapmasını ve geleceğini koruma üzere önemli yatırımları yapmasını mümkün kılarak Bosch Group'un girişimci özgürlüğünü garanti eder. Robert Bosch GmbH'nin yüzde doksan iki hissesi, bir vakıf olan Robert Bosch Stiftung GmbH'ye aittir. Oy haklarının büyük bir çoğunluğu, bir endüstriyel tröst olan Robert Bosch Industrietreuhand KG'de bulunmaktadır. Girişimci sahiplik görevleri, tröst tarafından yürütülmektedir. Geri kalan hisseler Bosch ailesine ve Robert Bosch GmbH'ye aittir.

Bu site, Bulut Web Site Web Tasarım Sistemi kullanmaktadır.
Şimdi Ara Canlı Yardım